WWW.LENSAHAYATI.COM



Posted on Tuesday, 25 April 2017, 13:06, 0 Comment.


Kalau beli ikut harga pakej jadi sekeping RM2.50




Bookmark and Share

Posted on Friday, 31 March 2017, 16:13, 0 Comment.
ASSALAMUALAIKUM WBT!


Hokeh..
Cousin saya, pernah request untuk buat Props under Company dia. Dia nak Theme something like Blockbuster.. so saya suggestkan Theme Movie la kan..
Then, dia nak request Big Size, aroung size A3.
Gigih la Sis siapkan order.. walaupun kiraan awal untuk mounting board tu tak cukup. hehehe

Ok Sis belajar la kan sebab tak pernah amek order untuk size A3 sebanyak Set punya, Satu set ada 10, 2 set dia nak kene buat la 20 pieces. hahahaha
So, inilah hasilnya!



Seronok sis bila customer suka kan..

tak lama lepastu, cousin sis wasap lagi.


Sis pon ON laaa kan. ehehe Mujur dia request 2 minggu awal.. dan order kalini tak sebanyak yang lepas.. ok


Ni oder dia nak tu.. design semua dari dia sis just enlarge size A3 dan print.
Gigih jugak tau nak potong bahagian kepala tu.. kinting kinting..


Korang nak order untuk event korang, PM kat pages sis ok!
Nah link kat sini..








Bookmark and Share

Posted on 14:14, 0 Comment.


Fara request Icon WhatsApp Smiley.
Sis cuba yang terbaik, and she likes it!



Bookmark and Share

Posted on Thursday, 29 September 2016, 16:05, 0 Comment.
Assalamua'laikkum warahmatullahiwabarakatuh


Lama betul rasanya tak update website ni.
T____T' maaf. panjang benorr cutinya.
hahahaha


Ok.
saya kene mulakan semula projek Paperprops saya ni.
ya allah rindu nak potong-potong tampal-tampal.
sekarang pun nak buat kerja tu kene tunggu anak-anak tido.
kalau tak pun kene ralitkan mereka dengan sesuatu.


bila dah siap.
seronok rasanya.


Mungkin pada tahun ni.
saya akan kurangkan kuantiti paperprops ni sebab saya adjust size dia besar sikit.
Harga RM50 untuk 20 pieces.

20 pieces ni adalah paperprops icon yang ada teks ya.



Macam contoh itu.

dan kalau untuk mustache, smiley atau icon-icon kecik sikit.


saya kira RM10 untuk 10 pieces.


Dan saya buat product baru seperti di bawah ini: 




Signage nama pengantin bersize A3. Depends pada icon background tu.
yang ni sekeping RM5.


Ha.. untuk guestbook pun saya boleh buat. Dan banyak idea-idea guestbook yang saya google dan rasa saya boleh buat. Kalau korang berminat korang boleh tinggalkan pesanan di messages FB.
Tinggalkan no telefon ya nanti saya feed back.


Oh sebelum terlupa. Kalau nak order tolong order awal sebulan atau pun 2 minggu tu paling lewat nak order. Takut saya rushing, maklumlah rumah ada dua.. hahaha






Bookmark and Share



Labels

++Engagement
++
Event
++
Kids
++
Paintball
++
Pre-Wedding
++
HMY Paperprops
++
Guest Book





Income
Please Support Me!


BEST VIEW USING CHROME . Template by MHZ . Edit by KEDINKYST.