WWW.LENSAHAYATI.COM



Posted on Sunday, 14 August 2016, 13:22, 0 Comment.

Assalamualaikum waramatullah.


Kreatif kan resume resume ni semua.. ok, korang tengok la dulu sampai bawah.

 















Cantik kan?
dan if korang berminat nak request design resume ni
korang boleh la inbox ke kami. dan bagi contoh satu ke dua resume yang korang nak tu.
Harga tak cecah rm100 pun tapi PM la dulu.
Kalau boleh jangan mintak last minit ok.
hihi thanks korang.



Bookmark and Share

Posted on Tuesday, 9 August 2016, 09:52, 0 Comment.
Assalamualaikum

Hye.

Ada sesiapa mencari atau nak tempah Paperprops untuk event korang?
Lama betul saya cuti dari post-production mende alah ni.
skarang anak no dua da nak membesar so saya plan nak mulakan balik la paperprops ni

plus nak tambah income family jugak sikit-sikit.

Pakej saya macam biasa.
RM50 per 25 pieces.
kata je 25 pieces, kalau ada yang lebih saya bagi je.
and plus free gift lagi.
dan free gift adalah rahsia. hehe


Cara nak order,
tengok kat link ni.
pilih la dalam group-group A,B atau C.
sama ada korang nak semua dalam group A tu atau korang nak tukar pilihan lain korang order macamni.

Design A : No 1,2,3,6
Design D : No 3,6,7

camtu contohnya.


Kalau korang berminat,
boleh wasap saya 0196854736.

by the way, minta kerjasama sila order awal dari tarikh korang nak. Awal tu 2 or 3 weeks earlier ok kalau 1 month awal lagi sangat better.
sebab kerja last minit nnti akan menjejaskan kualiti paperprops korang la.
saya ada dua anak kici, haru jugak.. kene tengok masa free nak buat kerja-kerja ni.

Thanks for your support!


p/s: Untuk postage boleh tapi charge RM10 sebab nak packaging tebal-tebal takut sampai ke korang patah la koyak la. oh i dont want to be like that k.




Bookmark and Share

Posted on Tuesday, 17 May 2016, 14:27, 0 Comment.
Assalamualaikum wbt kalian semua.
Lama betul tak update lensahayati ni..

ok kali ni saya nak kongsikan paperprops bersaiz A3.
hard cover tanpa stick.

kalau nak boleh order

hihi

terima kasih 
:)




Bookmark and Share

Posted on Thursday, 8 October 2015, 16:39, 0 Comment.




Bookmark and Share



Labels

++Engagement
++
Event
++
Kids
++
Paintball
++
Pre-Wedding
++
HMY Paperprops
++
Guest Book





Income
Please Support Me!


BEST VIEW USING CHROME . Template by MHZ . Edit by KEDINKYST.