WWW.LENSAHAYATI.COM



Posted on Wednesday, 13 November 2013, 06:30, 0 Comment.
Assalamualaikummm !

Okie, ini sebahagian dari design yg disediakan oleh HMY Paperprops. Maaf yang lama tu tak consistent.
Macamni, senang sikit nak amik order.

Korang leh pilih ikut cara.

Design A: 1,2,3


atau.



Design A1, A2, B5, C6 .... sampai berapa banyak yang korang mahu.










Buat masa ni sampai Design H.
Akan ada tambahan Design I dan seterusnya.

I NEED MORE TIME TO DO THIS !! hahahahahahahaha

ok yang ni pulak lain sikit.
Ni Mask, harga dia RM5 sekeping.



Template ni pun akan di tambah dan sila hargai saya bekerja dan perlukan masa tambahan untuk tambah design. huhu..

Kalau client nak perubahan dari segi design, kene la order awal dari tarikh event. Sebab saya akan buat design ni pada waktu malam.. 

Terima Kasih kerana memahami.





Bookmark and Share

Labels:




Labels

++Engagement
++
Event
++
Kids
++
Paintball
++
Pre-Wedding
++
HMY Paperprops
++
Guest Book





Income
Please Support Me!


BEST VIEW USING CHROME . Template by MHZ . Edit by KEDINKYST.