WWW.LENSAHAYATI.COM



Posted on Tuesday, 26 November 2013, 16:26, 0 Comment.

Assalamualaikum pembaca sekalian. hihi

Ok, ni saya nak share beberapa gambar dari client saya yang order HMY Paperprops saya. Dia beli pakej yang banyak tu.. pastu tambah lagi 10 pcs. hihi 


Ni gambar untuk ruang Photobooth majlis perkahwinan kakak dia.


Yang ni pula dia beli Mask, Ni dia request tau.. tapi sebenarnya memang nak buat pun. Dia request Troll Mask.  Bila siap jadi la muka Troll dia tu.


Omey tak dia ni ? kekeke ok entry penoh korang leh baca kat sini. Thanks :)





Bookmark and Share

Labels:




Labels

++Engagement
++
Event
++
Kids
++
Paintball
++
Pre-Wedding
++
HMY Paperprops
++
Guest Book





Income
Please Support Me!


BEST VIEW USING CHROME . Template by MHZ . Edit by KEDINKYST.