WWW.LENSAHAYATI.COM



Posted on Thursday, 9 July 2015, 19:00, 0 Comment.
Dimulakan dengan Bismillah..

Semenjak dah ada baby ni.. kekangan nak buat kerja tu berlimit. KADANG-KADANG ada jugak STRESS sebabnya time ada keje time tu la si baby nak ehek ehek kat kita..

So,
Saya banyak amek job design je.
Paperprops masih buat cume tak banyak order plak sekarang ni.

Kalau korang nak saya designkan apa-apa just email je kat saya.

kedinkyst87@gmail.com


Yang ni buatkan member punya.


Yang ni Renew Menu untuk Qasreena. tapi macam nak kene Renew lagi sekali, diorang kata Customer diorang ni lapar sangat sampai menu pun di makan jugak.

hahahaha

ok la.
See ya!





Bookmark and Share



Labels

++Engagement
++
Event
++
Kids
++
Paintball
++
Pre-Wedding
++
HMY Paperprops
++
Guest Book





Income
Please Support Me!


BEST VIEW USING CHROME . Template by MHZ . Edit by KEDINKYST.