WWW.LENSAHAYATI.COM



Posted on Friday, 31 March 2017, 16:13, 0 Comment.
ASSALAMUALAIKUM WBT!


Hokeh..
Cousin saya, pernah request untuk buat Props under Company dia. Dia nak Theme something like Blockbuster.. so saya suggestkan Theme Movie la kan..
Then, dia nak request Big Size, aroung size A3.
Gigih la Sis siapkan order.. walaupun kiraan awal untuk mounting board tu tak cukup. hehehe

Ok Sis belajar la kan sebab tak pernah amek order untuk size A3 sebanyak Set punya, Satu set ada 10, 2 set dia nak kene buat la 20 pieces. hahahaha
So, inilah hasilnya!



Seronok sis bila customer suka kan..

tak lama lepastu, cousin sis wasap lagi.


Sis pon ON laaa kan. ehehe Mujur dia request 2 minggu awal.. dan order kalini tak sebanyak yang lepas.. ok


Ni oder dia nak tu.. design semua dari dia sis just enlarge size A3 dan print.
Gigih jugak tau nak potong bahagian kepala tu.. kinting kinting..


Korang nak order untuk event korang, PM kat pages sis ok!
Nah link kat sini..








Bookmark and Share



Labels

++Engagement
++
Event
++
Kids
++
Paintball
++
Pre-Wedding
++
HMY Paperprops
++
Guest Book





Income
Please Support Me!


BEST VIEW USING CHROME . Template by MHZ . Edit by KEDINKYST.