WWW.LENSAHAYATI.COM



Posted on Thursday, 15 June 2017, 08:06, 0 Comment.
Assalamualaikum.


Hai korang.

Maaf, lama benar tak update website ni.
Kebusyan dan kemalasan melampau lampau laa kan.
plus, takde idea nak update ape.

But for now, segala job paperprops saya dah tutup.
Tak laku dah kot.. dan sekarang saya nak concentrate pada job design Resume.


Dibawah ini saya sampilkan beberapa design design Resume yang saya dah designkan.


Jika korang berminat, boleh email terus Resume korang ke email saya
kedinkyst87@gmail.com
Nanti saya akan reply untuk minta bayaran sebanyak RM15 (per design)


Bila siap, saya akan inform dan send files dalam bentuk PDF, JPEG.

Pape usha dulu laa ni. hehehe.. dalam proses nak banyakkan lagi design template ni.

Sample 1

Sample 2

Sample 3

Sample 4

Sample 5

Sample 6

Bookmark and Share



Labels

++Engagement
++
Event
++
Kids
++
Paintball
++
Pre-Wedding
++
HMY Paperprops
++
Guest Book





Income
Please Support Me!


BEST VIEW USING CHROME . Template by MHZ . Edit by KEDINKYST.